SÆRLIGT TIL KOMMUNALE SAGSBEHANDLERE

Jeg tilbyder som man kan se ovenfor samtaler til børn og unge med forskellige vanskeligheder og problematikker. Jeg er i løbet af årene blevet købt af kommuner til at arbejde med anbragte børn. Bla. for at understøtte anbringelsen i form af samtaler med eller uden de voksne.
Er barnet plejeanbragt eller på døgninstitution har jeg gode erfaringer med at plejeforældre eller tilknyttet pædagog deltager i dele af eller alle samtaler. Som det ses andetsteds tilbydes endvidere supervision og sparring til plejefamilier. Samtaler af individuel karakter har en times varighed.

Jeg arbejder ud fra den holdning at mennesker grundlæggende er sociale væsener. Derfor vil både forholdet til dig selv, dit eget liv og dine relationer til andre være i fokus når vi samtaler om og arbejder med det du eller I kommer for at få hjælp til.

Er du eller dit barn præget af uro i sind og krop, eller har du en hverdag der kan være mere stressende end det er godt for dig, kan vi med fordel lave nogle Mindfulness-øvelser. Mindfulness er ikke en terapiform i sig selv, men kan have gode virkninger ift. selve samtalerne og til hverdagen iøvrigt, hvorfor jeg også arbejder med øvelser af ro-vækkende eller meditativ karakter såfremt vi finder det brugbart til netop din eller jeres situation.

Samtalerne afholdes eftermiddag, først på aftenen eller i weekender efter aftale. Ring gerne for en uforpligtende samtale.

Til min klinik i Århus er der parkeringsmuligheder tæt på. Den ligger på Frederiksgade 74 – i den øverste ende af Frederiks gågade – 3 minutters gang fra Busgaden. Parkeringsmuligheder i nærheden.

Kontakt mig​

​Har du, som voksen, dine børn, I som par eller familie brug for at have hjælp til at øge trivslen eller at få nye måder at være sammen med hinanden på?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Frederiksgade 74D 8000 Århus C

Klik her for rutevejledning

Om firmaet

​Niels Morre

CVR: 33674082