Anbefalinger

Dreng, 10 år med angst og selvværdsproblematik

Vi har igennem ca. 7 måneder haft vores søn på 10 år til samtaler hos Niels. Problematikkerne var angst, dårligt selvværd samt voldsomt adfærd i skolen. Samtalerne med Niels har hjulpet helt utroligt meget. Vores søn blev hurtigt tryg og fortrolig med Niels. Vi står i dag med en søn, der er meget mere i balance med sig selv, sit selvværd, skoleliv samt han har fået redskaber til at bedre kunne tackle sin angst.

Mand, 47 år med stress-problematik

Jeg er en familie far på 47 år, jeg gik ned med stres pga arbejde og 2 dødsfald i den nære famile. Gode samtaler med Niels har gjort, at jeg fandt Mit gamle gode jeg, samtalerne har også udviklet mig til en mere selvbevist og stærkere person

Kursus i børne- og familiesamtaler

Oplægget fra Niels Morre, var meget inspirerende. Gennem oplægget var der en fin balance mellem pædagogisk teori og praksis, hvilket gjorde det nemt omsætteligt og dermed brugbart i egen praksis. Niels Morre er en levende fortæller, som stiller gode reflekterede spørgsmål, som igen lægger op til reflektion hos deltageren i forhold til egen pædagogisk-praksis

Plejefamilie til 12-årig dreng

I forbindelse med at vi har modtaget vores aflastningsbarn, i fuldtidspleje, har vi haft et forløb hos Niels Morre. Vi har været hos ham i alt 10 gange hen over 8-9 mdr. Formålet var at barnet og vi skulle lære hinanden bedre at kende, danne tilknytning og give barnet en forståelse for hvorfor det blev anbragt hos os. Vi plejeforældre har deltaget alle gangene, nogen gange har vi siddet udenfor når barnet og Niels har snakket om de meget svære ting, derefter er vi blevet kaldt ind igen og har fået et lille referat.

Drengen har fra dag 1 nydt forløbet og følt sig tryg ved Niels. Hver gang har han glædet sig til at skulle ud til Niels og har også flere gange spurgt ind til hvornår han næste gang skulle derud. Vi har alle tre lært hinanden godt at kende og vi føler at der er opbygget en tryg tilknytning mellem os. Vi har, som plejeforældre, fået en endnu større forståelse for barnet og dets følelsesliv og handlinger. Vi har lært rigtig meget af Niels` måde at tale med barnet på. Vi kan på baggrund af dette varmt anbefale Niels Morre’s måde at arbejde med plejebørn og deres plejeforældre på.

Ung pige med OCD og tvangstanker

Jeg har igennem halvandet år gået til psykologsamtaler ved Niels Morre, grundet OCD – tvangshandlinger og tvangstanker. Niels har hjulpet mig med at udvikle mig som person. Jeg har lært at værdsætte både mine stærke og svage sider, jeg har et langt større indblik i hvem jeg er som person og hvad jeg har af kompentencer. Igennem mit samtaleforløb har Niels guidet mig gennem mine problematikker, og hjulpet mig med at bryde mine handlinger, så de ikke påvirkede min hverdag i så stort et omfang. Jeg oplever Niels som værende en kompetent psykolog, der har formået at møde mig som den person jeg er.

Kursus i børne- og familiesamtaler

Som AKT- og inklusionsvejleder har man ofte samtaler med børn og unge i vanskelige livs – og læringssituationer. Vejledere i skolen er positioneret således, at vi kan inddrage de vigtige voksne i et barns liv. Vi skal øve os i disse børnesamtaler for barnet er afhængig af relationen til den voksne og kvaliteten af samtalen. Det kræver, at vi kan koble os på barnets perspektiv og lede barnet videre med gode spørgsmål, som åbner for nysgerrighed og undersøgelse af forskellige udfordringer. Som deltager på Niels Morres kursus beriges man med redskaber og grundig teoretisk viden, som tilfører vejlederen kompetencer til at rammesætte og facilitere udviklende børnesamtaler.

Kontakt mig​

​Har du, som voksen, dine børn, I som par eller familie brug for at have hjælp til at øge trivslen eller at få nye måder at være sammen med hinanden på?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Frederiksgade 74D 8000 Århus C

Klik her for rutevejledning

Om firmaet

​Niels Morre

CVR: 33674082